Πελάτης: ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.
Έτος: 2019
Τ.μ: 15.000m2
Νομός: Αττικής
Περιοχή: Ασπρόπυργος
Είδος: Βιομηχανικό Κτήριο
Βιομηχανία χαρτικών (παραγωγή και αποθήκες)

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ του Ομίλου ΑΣΠΡΟΚΑΤ ανέλαβε μέσα το 2018 το έργο της προσθήκης νέων κτηρίων για τη στέγαση αποθηκευτικών χώρων και γραμμών παραγωγής για την ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ ΑΕ.

Η λύση της προκατασκευής ήταν η ενδεδειγμένη για να ικανοποιηθούν οι βασικές απαιτήσεις του Κυρίου του Έργου για τήρηση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης της επένδυσης και την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των υφιστάμενων εγκαταστάσεων.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ για να ικανοποιήσει σημαντικές απαιτήσεις για την επένδυση όπως την ελαχιστοποίηση του κόστους συντήρησης, την ανάγκη για παθητική πυροπροστασία έως 120’ και την βέλτιστη αξιοποίηση της επιφάνειας των αποθηκευτικών χώρων και χώρων παραγωγής πρότεινε τη λύση του σκελετού από προκατασκευασμένα στοιχεία οπλισμένου / προεντεταμένου σκυροδέματος έναντι της μεταλλικής κατασκευής η οποία και έγινε αποδεκτή.

Το έργο υλοποιήθηκε και παραδόθηκε εντός χρονοδιαγράμματος, εντός προϋπολογισμού και σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

Η παραγωγή των προκατασκευασμένων στοιχείων έγινα στο εργοστάσιο παραγωγής των προκατασκευασμένων στοιχείων της ΑΣΠΡΟΚΑΤ ΑΒΕΕ το οποίο διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα ελέγχου παραγωγής και τα παραγόμενα προϊόντα φέρουν σήμανση CE.
“Ενα σύγχρονο κτήριο οφείλει να έχει διαχρονική προστιθέμενη αξία. Με την επιλογή της προκατασκευής με υπερυψηλής ποιότητας σκυρόδεμα, επιτυγχάνεται χαμηλό κόστος, ταχύτητα κατασκευής, σημαντικά ωφέλιμα φορτία, πυραντοχή, αντισεισμικότητα και μεγάλα ανοίγματα μεταξύ των υποστυλωμάτων"
 
Εγγραφείτε στο Νewsletter μας και παραμείνετε ενημερωμένοι για τα προϊόντα,
τα έργα μας αλλά και για όλα τα θέματα του κατασκευαστικού τομέα.
accept_terms

Please enable the javascript to submit this form

Copyright ©2019 ASPROKAT All Rights Reserved
Designed & Developed by: IMODE