Τα πλεονεκτήματα της χρησιμοποίησης της προκατασκευής για την κατασκευή χώρων στάθμευσης

Το σωστό κόστος.

Τα οικονομικά πλεονεκτήματα της χρησιμοποίησης προκατασκευασμένου σκυροδέματος για την κατασκευή  χώρων στάθμευσης γίνονται εύκολα προφανή. Με τη χρησιμοποίηση προκατασκευασμένου διπλού καταστρώματος, η τελική επιφάνεια είναι ήδη έτοιμη προς χρήση εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για την εφαρμογή ακριβών επικαλύψεων.

Επιπροσθέτως εκτός από τα άμεσα οικονομικά οφέλη που προσφέρει, η διάρκεια της κατασκευής, που καθιερώνεται κατά τη διάρκεια της φάσης σχεδίου, μπορεί να προσφέρει και μακροπρόθεσμη οικονομία με τη  μορφή του χαμηλού κόστους συντήρησης για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Επειδή το προκατασκευασμένο σκυρόδεμα παράγεται σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον, το τελικό αποτέλεσμα είναι υψηλής απόδοσης με σχετικά χαμηλότερο κόστος. Δίνοντας την κατάλληλη σημασία στην σωστή συντήρηση, αυτό μεταφράζεται σε σπάνιες επισκευές και χαμηλές λειτουργικές δαπάνες για τον ιδιοκτήτη. Είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος ότι η προκατασκευή σαν συνδυασμός αποδοτικότητας και διάρκειας παρέχει μια οικονομική απόδοση που είναι δύσκολο να κτυπηθεί.

Όλα κάτω από τον ήλιο.

Οι εξωτερικές πλαγιοκαλύψεις για τους προκατασκευασμένους χώρους στάθμευσης διαμορφώνονται από το επιμελημένο γκρίζο σκυρόδεμα ως τη ζωγραφική ή την αμμόστρωση. Τα αμέτρητα χρώματα του τσιμέντου και οι πολυάριθμοι συνδυασμοί που μπορούν να δημιουργηθούν  είναι διαθέσιμοι

για ένα καλαίσθητο αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

• Μεγάλη Αντοχή

Η εκτενής εργαστηριακή δοκιμή έχει αποδείξει ότι τα δοκίμια από προκατασκευασμένο  σκυρόδεμα που παρασκευάζονται από πιστοποιημένες εγκαταστάσεις είναι πολύ ανθεκτικότερα από το τυποποιημένο επί τόπου έγχυτο σκυρόδεμα. Αυτό που μετράει περισσότερο, είναι η μεγαλύτερη διάρκεια αντοχής σε σχέση με την πρόσθετη προστασία διάβρωσης που απαιτείται. Το προκατασκευασμένο σκυρόδεμα οφείλει την υπεροχή του  στη διάβρωση, στις χαμηλές αναλογίες νερού-τσιμέντου, τη μεταφορά αέρα και την περιεκτικότητα του σε τσιμέντο.Τα προκατασκευασμένα στοιχεία χρησιμοποιούνται για πάνω από 40 χρόνια.Με αποδεδειγμένα τα τεκμήρια αντοχής, το προκατασκευασμένο σκυρόδεμα είναι η ευφυής επιλογή. Κανένα άλλο οικοδομικό υλικό δεν προσφέρει την οικονομία, τη διάρκεια και τη πολλαπλότητα εφαρμογών. Γιατί; Επειδή η έρευνα διάβρωσης από μια διετή μελέτη επιβεβαιώνει ότι η χαμηλή αναλογία ύδατος-τσιμέντου και η καλυτέρευση των μεθόδων που χρησιμοποιούνται από τους κατασκευαστές προκατασκευασμένων στοιχείων οδηγούν στη χαμηλή διαπερατότητα και την υψηλή ειδική αντίσταση στα χλωρίδια. Ο χρόνος είναι σύμμαχος σας.  Όλο και περισσότερο οι ιδιοκτήτες και οι αντιπροσωπείες επιλέγουν το προκατασκευασμένο σκυρόδεμα ως υλικό επιλογής τους για την κατασκευή χώρων στάθμευσης. Οι λόγοι αναλύονται παρακάτω :

 

• Ασφάλεια

 Οι ευρύχωρες περιοχές που δημιουργούνται από τις ανοικτές δομές των χώρων στάθμευσης βελτιώνουν και απλοποιούν τα μέτρα ασφάλειας. Με λιγότερα υποστυλώματα  από άλλα δομικά συστήματα, το προκατασκευασμένο συγκεκριμένο σύστημα παρέχει μεγαλύτερη οπτική επαφή και κατά συνέπεια  λιγότερες περιοχές στις οποίες οι εγκληματίες μπορούν να κρύφτουν. Τα κάθετα στοιχεία τοίχων μπορούν να ελαχιστοποιηθούν μέσα στη δομή, και οι πύργοι σκαλοπατιών ή ανελκυστήρων μπορούν να σχεδιαστούν εξωτερικά  που προσφέρει το έπακρον στην πυρασφάλεια. Ο αποτελεσματικός φωτισμός λαμβάνεται εύκολα, και η τηλεοπτική επιτήρηση (όπου απαιτείται) είναι πρακτική.

 

• Χρόνος Κατασκευής

Το δομικό σχέδιο των προκατασκευασμένων στοιχείων αρχίζει προτού να τελειώσει ο εργολάβος  άλλες εμπορικές συμφωνίες. Με έναν εξειδικευμένο, στην προκατασκευή, μηχανικό , το χρονοδιάγραμμα του έργου εξελίσσεται κανονικά.

Η προετοιμασία του χώρου και τα θεμέλια προχωρούν ενώ τα προκατασκευασμένα στοιχεία του έργου παράγονται στις εγκαταστάσεις. Τα πρώτα προϊόντα στέλνονται στο εργοτάξιο ενώ άλλα προκατασκευασμένα στοιχεία παράγονται ακόμα. Καθημερινά, πολλά τετραγωνικά μέτρα του έργου συναρμολογούνται από κάθε γερανό έτσι ώστε ένα συγκεκριμένο έργο να μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγες εβδομάδες. Ο ιδιοκτήτης παραλαμβάνει το έργο πιο γρήγορα κατά συνέπεια πληρώνει  λιγότερο τόκο στα δάνεια κατασκευής του,  έχει γρηγορότερη εισροή χρημάτων και  ελαχιστοποιεί την επιχειρησιακή του αναστάτωση.

 

• Ετοιμοπαράδοτα στοιχεία

Τα προκατασκευασμένα τμήματα γκαράζ είναι εύκολα διαθέσιμα από διάφορους κατασκευαστές προκατασκευασμένων στοιχείων. Κάθε κατασκευαστής έχει τα προσόντα και την αξιοπιστία για να παραγάγει τα προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες του ιδιοκτήτη, του σχεδιαστή και του επαγγελματία.

 

• Μεγάλη διάρκεια Ζωής

Η διάβρωση της δομικής ενίσχυσης ενός χώρου στάθμευσης γκαράζ μπορεί να είναι δαπανηρή για την επισκευή και απειλητική για τη ζωή. Τα προκατασκευασμένα στοιχεία που χρησιμοποιούνται, μέσω του σχεδιασμού και της κατασκευής τους, παρέχουν καλύτερο έλεγχο διάβρωσης, που αναστέλλουν τις  δαπανηρές επισκευές. Στην Αμερική σε μια εθνική έρευνα για 230 κατασκευές κατέδειξε ότι τα προκατασκευασμένα στοιχεία συμπεριφέρονται καλύτερα στην αποφυγή της διάβρωσης. Κάθε χώρος στάθμευσης, ανεξάρτητα από το δομικό σύστημά του, θα απαιτήσει την προληπτική συντήρηση με κάποια μορφή για να επεκτείνει τη χρήσιμη ζωή του. Αλλά μπορείτε να βοηθήσετε να αποτρέψετε τη διάβρωση με το προκατασκευασμένο σκυρόδεμα.

Copyright ©2019 ASPROKAT All Rights Reserved
Designed & Developed by: IMODE