Η ASPROKAT, πρωτοπόρος στο χώρο της προκατασκευής, πιστοποιήθηκε με το ISO 9001/2000 επιβεβαιώνοντας και τυπικά την ισχύ της και την εγγυημένη ποιότητα των παραγμένων
Faq

Συχνές
ερωτήσεις και απαντήσεις
Εισάγετε το e-mail σας για να εγγραφείται στο newsletter μας και στην ηλεκτρονική μορφή του Οικεία Γη.
>>
 
 
Τοποθεσία εγκαταστάσεων

Καλωσήρθατε στο δικτυακό τόπο της ASPROKAT.
Ο δικτυακός μας τόπος είναι ένα ακόμα λiθαράκι στην συνεχή προσπάθεια μας για ενημέρωση, επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων. Η εταιρεία ASPROKAT κατέχει κορυφαία θέση στην Ελληνική βιομηχανία της προκατασκευής περισότερο από 40 χρόνια και διαθέτει συγχρονη μονάδα παραγωγής προκατασκευασμένων στοιχείων από οπλισμένο σκυρόδεμα και μεταλλικών κτιρίων, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Αναλαμβάνει πλήρως την επιμέλεια μεγάλων οικοδομικών έργων, κυρίως εργοστασίων, χώρων διακίνησης και αποθήκευσης.

 
     
 
 
Με την υποστήριξη και την αγάπη σας, καταφέραμε και κατασκευάσαμε πάνω από 1.500.000 m2 επαγγελματικών χώρων σε όλη την Ελλάδα.   Δείτε τα διαθέσιμα κτίρια πελατών μας προς ενοικίαση. Αποθήκες, Γραφεία σε διάφορες περιοχές.
 
Πιστεύουμε και επιδιώκουμε σε μία αμφίδρομη επικοινωνία. Το ΟΙΚΕΙΑ ΓΗ είναι μία ακόμα προσπάθεια της ASPROKAT πρός αυτό το σκοπό. Ευχαριστούμε τους πελάτες - φίλους μας για τον τρόπο που αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας υπέυθυνα και αξιόπιστα.
Όροι χρήσης | Asprokat S.A.